Реал Мадрид бе посрещнат при драконовски мерки за сигурност в България. Европейските клубни шампиони пристигнаха за мача си с Лудогорец от груповата фаза на Шампионската лига, като всякакъв досег с играчите от страна фенове и журналисти бе отцепен.

Футболистите преминаха по специално начертан маршрут на Летище София, а посрещачите успяха да зърнат звездите на галактическия тим едва от около 20 метра и то през телена ограда.

Екипът на Гонг направи справка и установи, че подобно посрещане, при което феновете и журналистите са отцепени по подобен начин няма аналог в последните години при многобройните пътувания на „кралете“ по света.

Оказва се, че „белите играчи“ не са били така изолирани от любовта на своите привърженици, които от рано сутринта се редят край Летище София, за да зърнат Кристиано и компания.

Политика на Летище София е подобни делегации да бъдат посрещани по подобен начин, а доколко е правилно това, изводите ще оставим за всеки.

Снимки от посрещането на Реал Мадрид в Загреб, при гостуването на тима през 2011 на Динамо Загреб в груповата фаза на Шампионската лига може да видите ТУК!