Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти отговори доста уклончиво на въпросите, свързани с лятната селекция на тима. Той отказа да отговори дали ще продължи да привлича нови попълнения. 

След продажбата на Шаби Алонсо на Байерн Мюнхен, в състава на "белите" има само 21 футболисти. Те бяха свързвани с покупката на Радамел Фалкао от Монако, но изглежда такава сделка няма да има. Въпреки това, италианецът не изключи възможни трансфери. 

"Не мога да ви отговоря нищо с убеденост. Пазарът затваря в понеделник и до този ден вечерта, може да привлечем някого. А може и никого да не привлечем. Нещата са 50:50 - или ще се случат, или няма да се случат."

"Някои хора казват, че нямаме достатъчно играчи, но аз мога да им отвърна, че имам доста боеспособен и окомплектован състав. На всяка позиция имам конкуренция. На практика имам петима нападатели, защото освен Кристиано и Бензема, мога да ползвам още Хамес, Иско и Хесе на техните позиции."

"Но не мога да ви кажа до затварянето на прозореца дали ще правим трансфери. Ако има играч, който може да ни вдигне качеството, ще го вземем. Ако не намерим такъв, ще разчитам на достатъчно силния си състав", сподели Анчелоти.