Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изрази оптимизъм, че Карим Бензема ще бъде на негово разположение за предстоящия четвъртфинален мач реванш от Шампионската лига срещу Атлетико Мадрид.

„Бензема няма да може да играе срещу Малага, но се надявам да се възстанови за следващия ни мач срещу Атлетико. Той е много важен играч за нашия състав“, сподели Анчелоти.

„Малага е един много опасен отбор, който има отлични футболисти. Изцяло сме концентрирани върху предстоящия мач срещу Малага. Рано е да мислим за реванша срещу Атлетико. Ще бъде грешка от наша страна да подценим съперника. Знаем как Малага победи Барселона“, добави италианецът.

„И през следващия сезон се виждам начело на Реал Мадрид. Виждам се на „Сантиаго Бернабеу“ с Касияс и останалите футболисти“, продължи треньорът на „белия балет“.

„Не знам дали Чичарито или Иско ще сменят Бензема срещу Малага. Още не съм решил. Нормално е да има ротации. Това е задължително за този етап от сезона. Имаме трима равностойни вратари и всеки един от тях може да играе. Няма да гледам мача между Барсеона и Валенсия. Сигурен съм обаче, че това ще бъде един голям мач между два много силни отбора“, каза още Карло Анчелоти.