Нападателят на Реал Мадрид Гарет Бейл е новата трансферна цел на Манчестър Юнайтед, предава Sunday Еxpress. Според информацията мениджърът на „червените дяволи“ Луис ван Гаал е пожелал подобен трансфер да се осъществи по възможност до края на настоящия трансферен прозорец.

Запознати разкриват, че евентуалното напускане на Анхел ди Мария на „Олд Трафорд“ ще катализира в значителна степен процесите по привличане на негов заместник, а Бейл заемал първото място в списъка на Ван Гаал. Както е известно, почти сигурно Ди Мария ще поеме към Пари Сен Жермен.

Същевременно се разкрива, че Юнайтед е готов да предложи огромна сума, за да привлече уелския футболист. Слуховете гласят, че манчестърци са склонни да броят около 122 милиона евро, за да се сдобият с услугите на играча на Кралския клуб.

Твърди се, че в Юнайтед разчитат на средствата, които ще получат от спонсорския договор с известна спортна марка, който в Англия говорят, че ще стане факт съвсем скоро. Казва се още, че срокът на контракта ще бъде от 2015 до 2025 година, а за това време се разрива, че тимът от Театъра на мечтите ще получи 940 милиона евро.

Припомняме, че Бейл премина в Реал Мадрид от Тотнъм през 2013 година. Сделката бе осъществена за 100 милиона евро.