Най-скъпият футболист в историята Гарет Бейл демонстрира по категоричен начин лоялност към Реал Мадрид и заяви, че иска още дълго време да носи екипа на испанския гранд.

Напоследък отново се заговори за трансфер на уелсеца, като Манчестър Юнайтед е сочен от мнозина за основния кандидат.

Бившата звезда на Тотнъм обаче не мисли да се връща скоро във Висшата лига. „Не бих могъл да си представя трансфер в Юнайтед. Тук съм много щастлив. Имам още много години по договора си, забавляваме се и печелим трофеи – искам да продължа с всичко това в Реал“, коментира 25-годишният нападател.

„Причината да постигнем толкова много успехи е, че всеки се раздава. Дори на тренировка всеки от играчите показва високо ниво.“

„Това с хернията беше пълна глупост. Ставаше дума за проблем с растежа. Когато порастваш, мускулите трябва да свикнат с това.“

„Усещам подкрепата и обичта на публиката. Надявам се да продължа да работя, за да покажа какво умея на терена, както и за да спечеля всеки възможен трофей. Феновете на „Бернабеу“ са невероятни. Обожавам да играя у дома. Те ни окуражават да атакуваме и да вкарваме повече голове, което ми допада“, допълни Бейл.