Футболистът на Реал Мадрид Гарет Бейл със сигурност отпада от сметките на старши треньора Зинедин Зидан за мачовете на отбора до края на месеца.

Уелският футболист със сигурност ще пропусне първия осминафинален двубой от Шампионската лига срещу Рома, а също така и дербито срещу Атлетико Мадрид, което е на 27 февруари.

В клуба по никакъв начин не искат да избързват със завръщането му, така че ще му дадат колкото време е необходимо, за да се възстанови напълно и се надяват, че няма да има ново подобни проблеми. 

Уелсецът се контузи в средата на януари срещу Спортинг Хихон и първоначалните прогнози бяха, че ще му трябват около 3 седмици, за да се оправи. 

Сега обаче се оказва, че времето му за възстановяване ще бъде около два пъти по-дълго и най-вероятно той ще се върне в началото на март и ти при положение, че е напълно готов за игра.

Гарет Бейл е бил извън строя цели 189 дни, откакто е част от „кралския“ клуб. Той е изпуснал цели 29 мача заради травми за две години и половина в състава на "белите". В този период Бейл е получил десет контузии, повече от които в прасеца.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS