Наставникът на Реал Мадрид Рафаел Бенитес отрече появилите се информации за разрив в отношенията му с голямата звезда на тима Кристиано Роналдо. Още от началото на сезона се говори, че двамата трудно се понасят, а след поражението с 0:4 от Барселона през уикенда в Испания започнаха да твърдят, че чашата е преляла. 

Според Бенитес обаче няма проблеми между тях. Но в Испания веднага почнаха тълкуванията, че от специалиста не е излязло признание, че всъщност отношенията им са безоблачни. 

"Нямам проблем с Кристиано. Той е велик футболист и е от огромна важност за отбора ни", беше коментарът на Бенитес по темата, който се стори твърде кратък и постен за местните медии. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS


В началото на седмицата имаше среща на Управителния съвет на Реал, след която се реши, че наставникът няма да бъде сменян, каквито информации се появиха точно след загубата. Самият треньор твърди, че се чувства повече от сигурен на поста си. 

"Самият факт, че президентът излезе и говори публично по тази тема, е окуражаващ за всички нас и ни показва, че стои зад отбора. Не се притеснявайте за мен, аз имам достатъчно опит и увереност, за да знам, че мога да променя настроението в отбора след тези две загуби."

"Имаме велик отбор, който правеше страхотни неща от началото на сезона и записа 14 мача без поражение. Истината е, че загубихме последните два двубоя, а този с Барселона беше много важен. Но това само ни кара да искаме отмъщение. Само трябва да победим възможно най-скоро", обяви Бенитес.