Конфликтът между полузащитника на Реал Мадрид Хамес Родригес и треньора Рафаел Бенитес всъщност е започнал доста по-отдавна. В неделя колумбиецът реагира гневно на факта, че бе първият сменен при успеха с 2:0 над Ейбар в Ла Лига. Според вестник „Марка“ футболистът е напълно убеден, че Бенитес няма никакво доверие в него и не го подкрепя достатъчно.

Изданието подчертава, че двамата имат напълно различни гледни точки към ситуацията, като според треньора Хамес може да дава много повече на терена, отколкото всъщност прави. Проблемите с контузиите са главната причина за колебливата форма на Родригес.

Също така обаче „Марка“ не пропуска да отбележи, че още от начало взаимоотношенията между двамата не са потръгнали по най-добрия начин. Другите спънки само допълнително са усилили негативните нотки, които бяха много явни по време на мачовете срещу ПСЖ и Севиля. Хамен не записа нито една минута срещу френския шампион на „Бернабеу“ при успеха с 1:0, а после влезе на смяна при загубата 2:3 от андалусийци. Тогава Хамес подчерта пред медиите, че е здрав от 15 дни насам и очевидно намекна, че не е играл в мача от Шампионската лига поради треньорско решение.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS