Английският гранд Манчестър Юнайтед е още една крачка по-близо до подпис с една от големите звезди на Реал Мадрид - Серхио Рамос. Според редица публикации в пресата на Острова днес, "червените дяволи" вече са се разбрали за личните условия на защитника. 

Ако сделката се осъществи, испанецът ще остане за следващите пет години на "Олд Трафорд", а за този период ще получи общо 39 млн. паунда като заплати или около 55 млн. евро. 

За да е всичко факт, Юнайтед и Реал трябва да се разберат за цената на футболиста, а това няма да е никак лесно. Мениджърът на "червените дяволи" Луис ван Гаал е сложил на масата последната си оферта, която е на стойност 40 млн. паунда. Испанците обаче искат почти двойно повече. 

Ван Гаал обаче държи сериозен коз. Известно е, че "белите" искат в състава си вратаря на англичаните Давид де Хеа, който трябва да замести напускащия ветеран Икер Касияс. Холандецът обаче им е обявил направо да забравят за него, докато не пуснат Серхио Рамос на "Олд Трафорд". 

При това условието на Ван Гаал е, че може да има преговори за стража, едва когато вече има подпис с Рамос. Очаква се този негов ултиматум да даде резултат и 29-годишният защитник да акостира скоро в Манчестър за прегледи и подпис.