Реал Мадрид ще бъде без голямата си звезда Кристиано Роналдо в мача с Реал Сосиедад тази неделя. Португалецът не беше включен в групата за двубоя, оповести лично наставникът Карло Анчелоти. 

Нападателят ще получи почивка, за да се възстанови напълно от проблемите, които не спират да го мъчат от април насам. Той не е и в групата на националния отбор на родината си за евроквалификацията с Албания. 

Затова Анчелоти е преценил, че ще може да се справи и без Роналдо срещу Реал Сосиедад и ще му даде допълнително време да преодолее болежките си. Роналдо ще се върне на терена в мача с Атлетико Мадрид на 13 септември. 

"Кристиано не е в групата за двубоя. Няма някакви проблеми, напротив, чувства се добре. Но искахме да използваме тази седмица, както и следващите две, за да можем да му дадем необходимото време да забрави за болките от контузиите."

"Искам да разполагам с него в следващите ни важни мачове - срещу Атлетико Мадрид и на старта на Шампионската лига. Затова той ще си почине в този кръг", сподели Карло Анчелоти пред медиите.