Майката на нападателя на Реал Мадрид Кристиано Роналдо – Долорес Авейро – излезе с много трогателно послание към сина си.

След мача между Кралския клуб и Лас Палмас името на трикратния носител на „Златната топка“ е изключително актуално, като около португалеца има серия коментари.

Както е известно Роналдо бе заменен двадесетина минути пред края на мача с Лас Палмас, а след неговото напускане, домакините изравниха на Реал – 2:2.

Всички останаха изненадани от предприетия от наставника на Кралския клуб Зинедин Зидан ход, а случилото се не се понрави никак и на Роналдо.

Разочарование бе изписано на лицето на нападателя, а майка му не закъсня да му окаже подкрепа. Долорес използва профила си в една от социалните мрежи. Тя пусна снимка на сина си и я придружи с текст: „Горе главата!“

След равенството между Реал и Лас Палмас, Зизу обоснова решението си да замени Роналдо. Французинът каза, че просто е искал да съхрани силите на голямата си звезда за мача от втория кръг на Шампионската лига срещу Борусия Дортмунд. Срещата е във вторник, 27 септември, от 21.45 часа.