Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич няма намерение да напуска "Бернабеу", за който и да било друг клуб. Това разкри самият той пред медиите в родината си. В момента той е в Хърватия, за да вдъхне кураж на националите преди предстоящите световни квалификации. 

Полузащитникът навършва 31 години след броени дни и въпреки все по-напредващата си футболна възраст, няма намерение скоро да се отказва. А каквото му е останало като години във футбола, иска да го посвети изцяло на "белите" на клубно ниво. 

"Не ме интересува никой друг клуб, тук съм дори прекалено щастлив. Може би някои отбори се интересуват от подписа ми, но аз съм казал на моите представители да оставят кариерата ми в моите ръце. Затова съм им споделил, че дори не искам да знам имената на отборите, които се интересуват от мен."

"Не искам да знам, не ме интересува и точка! Реал е моят клуб, искам да остана тук до края. Все още се чувствам така, сякаш съм на 27 години. В днешно време играчите могат да играят по-дълго и това е моята цел. Но ако не се грижиш за себе си, още преди 30 ще си физически и психически изтощен. При мен не е така", сподели Модрич пред "Спортске новости". 

Играчът има договор с Реал до 2018 г., но се очаква в близките месеци да почнат преговори за удължаването му. За времето, в което е на "Бернабеу", Модрич се утвърди като основен играч в халфовата линия и няма индикации, че от Реал не искат да продължат сътрудничеството си с него.