Футболистът на Реал Мадрид Лука Модрич заяви, че не се чувства стар, а е в разцвета на силите си.

Модрич каза, че най-голямата цел, която е поставил пред себе си през този сезон, е да спечели Ла Лига.

Хърватинът подписа тази седмица с Реал нов договор, който ще го задържи на "Бернабеу" до 2020 година. Модрич вече 4 години е в Мадрид, където спечели два пъти Шампионската лига, но през това време тимът така и не може да се пребори с Барселона и Атлетико Мадрид за титлата в Испания.

"Спечелих всичко, откакто дойдох тук, но ми остана титлата в Ла Лига. Така че за мен приоритет през тази година е да спечеля и тази купа, защото 4 години на неуспехи е достатъчно дълго време", заяви Модрич.

31-годишният бивш играч на Тотнъм, който в момента се възстановява от травма в коляното, си пожела това да не бъде последното му преподписване с Реал. В края на новия си контракт Модрич ще бъде на 35 години.

„Чувствам се все по-добре. С всеки изминал ден състоянието ми се подобрява. Работя много усилено, за да се върна възможно най-скоро в игра. С всеки изминал ден се чувствам все по-добре. Надявам се, че скоро ще се върна в игра. Все още обаче не мога да кажа кога това ще стане факт“, каза още Лука Модрич.