Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо продължава задочната си война с голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Двамата сънародници работиха три години заедно на "Сантяго Бернабеу", но не се разделиха с най-добри чувства. 

Специалния обяви, че голямата звезда на мадридчани му е донесъл едно от най-големите разочарования в Шампионската лига при отпадането на "белите" на полуфиналите в турнира през 2012 г. 

"Победите в Шампионската лига ме направиха това, което съм сега - Специалния. Кариерата ми е специална заради трофеите. Участвал съм и на няколко полуфинала, които ми бяха много тежки."

"Ясно е, че голът на Ливърпул през 2005 г., който не съществуваше, беше много тежък момент за мен. Да не говорим през 2012 г., когато Кристиано Роналдо трябваше да бие дузпа и я пропусна и се провалихме", сподели Моуриньо. 

Двамата са в студена война от доста време насам и Роналдо също нерядко клъвва бившия си наставник. Сега медиите в родината им очакват отговора на звездата, който със сигурност няма да закъснее.