Реал Мадрид взе първата си победа за сезона в Примера дивисион, като изигра страхотен мач срещу Бетис, за 5:0.

"Кралският клуб" постигна частичен реванш пред феновете си, в този дебютен мач на "Сантяго Бернабеу", за постното нулево реми в Хихон в първия кръг.

Хамес Родригес вкара два гола и направи асистенция, а Гарет Бейл също се отчете с два гола и завършващо подаване. Спряганият за трансфер Карим Бензема пък получи обичта на публиката, като също се разписа в мача.

Името на Кейлор Навас също кънтеше от трибуните, след като стражът спаси дузпа през второто полувреме.

Реал Мадрид диктуваше напълно събитията на терена, и успя да създаде още куп голови положения.

Гарет Бейл откри резултата с най-бързия гол в своята кариера - в 94-та секунда. Хамес центрира в наказателното поле, и уелсецът с глава наниза топката в мрежата. Самият Хамес направи 2:0 в 39-та минута с уникално попадение от пряк свободен удар с левия крак.

В 42-та минута и Бетис имаше своя шанс, но Рубен Кастро не успя да се възползва от пробива на Молинеро, и Навас се хвърли в краката му самоотвержено.

Още във втората минута от второто полувреме Карим Бензема с глава засече пас на Бейл мощно в мрежата за 3:0, а три минути по-късно Хамес Родригес направи 4:0.

В 61-та минута Рафаел Варан направи дузпа, но Рубен Кастро не успя да преодолее Навас, и стражът спаси удара му от бялата точка.

Кристиано Роналдо не успя да се разпише, но въпреки това създаде страшно много ситуации, и на няколко пъти само шанс не му достигна да вкара гол.

Четвърт час преди края и гредата спря Серхио Рамос, да оформи 5:0, с невероятна задна ножица.

Това обаче стори в крайна сметка Гарет Бейл, след последната вълна "бели" атаки, и удар от 25 метра, право в мрежата на Бетис, в 89-та минута.

Така Реал Мадрид показа, че има много сила да демонстрира цял сезон, и успя да вземе разгромна победа, без дори Кристиано Роналдо да вкара в двубоя.