Кристиано Роналдо вече е напълно възстановен от контузията си, фокусиран за новия сезон и готов да даде всичко от себе си.

"Аз съм концентриран. Контузията ми отшумя. Чувствам се много, много добре. Искам да стартирам сезона в добра форма и ще опитам да давам най-доброто от себе си през целия сезон, както го правя всяка година. Опитвам да бъде най-добрият, опитвам да помагам на отбора, да вкарвам голове и да печеля титли", заяви Роналдо пред медии в Токио, където бе на промоционално събитие на разкрасителни продукти.

"Едно от най-важните неща, които имам, е моето тяло, моята форма, да съм здрав през цялото време. Да не бъда дебел, защото това е част (от моята работа), просто е и мисля, че това е най-важното, винаги да си готов."

"Да играем за Реал Мадрид, винаги знаем, че има напрежение, защото знаеш, че това е най-важният отбор в света, така че вниманието винаги е върху Реал Мадрид. Така че аз трябва да се готвя, за да бъда винаги най-добрият, да опитам да бъда най-добрият винаги, така че тренирам здраво през цялото време и посвещавам 100% от себе си, искам такава кариера до края на кариерата ми", допълни Роналдо.