Манчестър Юнайтед е на път да претърпи сериозен крах в опитите си да вземе Серхио Рамос от Реал Мадрид. Английският вестник „Гардиън“ съобщи, че испанският гранд е обявил пред бранителя своето твърдо намерение да не го продава независимо от размера на офертата, която пристигне.

Тези дни Рамос, който беше заплашил да напусне по-рано през лятото, е имал среща с клубния президент Флорентино Перес. Макар двамата да не са в никак приятелски отношения, медиите в Испания сочат, че има огромна вероятност бившият ас на Севиля да удължи престоя си на „Бернабеу“. Говори се значително сближаване на позициите, което може да остави конфликта в миналото.

„Гардиън“ от своя страна поддържа тезата, че срещата е протекла по доста различен начин. На нея освен Перес и Рамос са присъствали още изпълнителният директор на Реал Хосе Анхел Санчес, както и братът и агент на играча Рене Рамос. Всички са чули ясно посланието на Флорентино – евентуална продажба на Рамос изобщо не стои на дневен ред, без значение от сумата, която „лос бланкос“ ще получат.

Серхио Рамос има още две години по договора си Реал, а ако подпише нов предвид своите 29 години, той може и да приключи кариерата си като част от „лос меренгес“.