Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос се изказа в подкрепа на капитана на тима Икер Касияс. Вратарят беше освиркан от феновете заради изявите си по време на мача с Атлетико Мадрид миналия уикенд. 

Бранителят призова феновете да подхождат по-приятелски настроени към легендата на "белите", който съвсем наскоро навърши 15 години от началото на престоя си на "Сантяго Бернабеу". 

"Не бих искал да влизам в конфронтация с феновете, защото ще е тъпо. Но всички трябва да знаем, че клубът е над всичко. Феновете трябва да са наясно, че всеки един от нас иска да играе на върха на възможностите си и обстановката около него да е добра и приятелска."

"Икер със сигурност може да се справи с освиркванията по негов адрес. Но той не е робот и няма как отношението от трибуните да не му влияе. Ние сме професионалисти и знаем, че хората се чувстваха разочаровани от нас."

"Призовавам ги да бъдат по-чувствителни и да ни осигурят по-приятелска атмосфера. Ето, във вторник всичко беше страхотно. Най-важното е, че ги направихме щастливи", сподели Серхио Рамос.