Десният бек Данило бе представен официално пред феновете на Реал Мадрид, като ново попълнение на тима.

Бразилецът пристигна рано сутринта на "Сантяго Бернабеу", за да премине успешно медицински изследвания, а след това да парафира своя договор.

Данило подписа за шест години, и взе номер 23 в Реал. Интересното е, че през миналия сезон въпросният номер принадлежеше на Иско, който все още е част от "кралския клуб".

"Днес сбъдвам една своя мечта, с подписването на договора си с Реал Мадрид," заяви Данило пред медиите. "Без съмнение, това е един от най-щастливите дни от живота ми. Ще давам всичко от себе си във всеки мач."

Данило

източник: БГНЕС

"Не искам да съм Дани Алвеш на Реал Мадрид. Искам да съм Данило на Реал Мадрид," заяви бразилският национал на сравнение на журналист.

"Научих испански заедно с треньорите в моя отбор през последната година, затова не е проблем. В Порто изживях страхотни моменти. Винаги съм бил щастлив там, ще нося отбора в сърцето си," разказа още бранителят.

"Икер?! Няма нищо официално, и аз не знам нищо по темата. Той е играч с невероятна история в този клуб. Не съм му давал съвети, за Порто. Няма нужда, той може да ги взима сам такив решения."

Данило

източник: БГНЕС

"Неймар ми е много добър приятел, нямам търпение да се изправим един срещу друг в Ел Класико."

"Аз съм разнообразен играч, и мога да покривам позиции както в защита, така и в нападение."

"Не ме карайте да коментирам Серхио Рамос," допълни Данило.