Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо иска да се махне! Шокиращата новина е на вестник "Спорт", който се позовава на източници, близки до португалеца и агента му Жорже Мендеш. 

Според изданието, импресариото вече е пуснал информация за желанието на клиента си и при идване на оферта с желаните от него параметри, тя ще бъде представена и на мадридския клуб за обсъждане. 

Причините за това желание на Роналдо са няколко. Първо, той бил бесен на президента Флорентино Перес, с когото и без това не са в особено добри взаимоотношения, заради уволнението на наставника Карло Анчелоти. 

Португалецът бил изключително близък с вече бившия наставник, а и не вярвал, че наследникът му Рафа Бенитес може дори да се доближи до успехите на италианеца със звездния отбор. 

Освен това, той не бил доволен от решението на Перес да подкрепи напълно уелсеца Гарет Бейл, който се представя под всякаква критика, откакто е на "Бернабеу". Роналдо настоявал за раздяла със струващия 100 млн. евро футболист, докато президентът не искал и да чуе за подобно нещо.

Роналдо е головата машина на Реал в последните шест години, като за това време се доближи само на 10 гола от топреализатора в историята на клуба Раул Гонсалес. Той обаче дава все повече индикации, че не е доволен на "Бернабеу" и въпреки че има договор до 2018 г., в Испания вярват, че раздялата наближава.