Звездаа на Реал Мадрид Гарет Бейл съвсем не се влияе от негативните реакции на феновете, които буди напоследък. В това увери неговият съотборник от уелския национален отбор Джо Алън.

Както обикновено, щом „драконите“ се съберат, най-скъпият футболист в историята неизменно е център на вниманието. Напоследък такова не липсва към него най-вече заради противоречивите страсти, които буди в Испания с играта си. 25-годишният Бейл беше един от най-упрекваните след загубата с 1:2 от Барселона в Ел Класико, а привържениците на „белия балет“ вече нескрито показват недоволството си.

Алън обаче не смята, че това по какъвто и да е начин оказва влияние върху Бейл. „Той си е същият както обикновено – играч от световна класа, който доказва това във всяка минута, през всеки сезон“, коментира халфът на Ливърпул. „Страхотно е да бъде тук при нас и силно се съмнявам, че Израел очаква да се изправи срещу него.“

„Не оставам с впечатлението, че той е човек, който може да се разколебае от освиркванията. Те са нещо обичайно за клуб от подобен калибър и надали оказват някакво влияние върху него“, допълни Алън.