Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти вече знае, че няма да продължи кариерата си в Кралския клуб. Такава информация се разпространява в испанските медии, които твърдят, че специалистът ще чуе официално волята на шефовете си след ден или два.

Говори се, че Анчелоти макар и да афишира, че вярва, че ще остане в клуба и през следващия сезон, всъщност е наясно, че това няма как да се случи. Запознати разкриват, че той самият осъзнавал, че нулевата година в Реал е тежко прегрешение, което няма как да бъде простено от ръководството.

Припомняме, че преди няколко дни се появиха слухове, че футболистите на тима са зад италианския специалист, под чието ръководство спечелиха Десетата. Неназовани източници обаче разкриват, че това едва и ще изиграе голяма роля.

Същевременно още едно име бе свързано с „белия балет“ наред с наставника на Борусия Дортмунд Юрген Клоп и треньора на Наполи Рафаел Бенитес. Става дума за Йоаким Льов, който е селекционер на Германия. В Реал обаче се съмняват, че ще успеят да осъществят подобен трансфер.