Един от най-добрите футболисти в света в настоящия момент, носител на много колективни и индивидуални отличия, магнит за жените, баща и...чудат скитник. Всичко това се отнася за голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Португалецът влезе в нова роля. За няколко часа той се превърна в чудат скитник. След часове на усилена подготовка на екип от специалисти, Роналдо доби вид на сравнително едър господин на средна възраст – с брада, мустаци, леко коремче, дълга, кестенява коса. Въоръжен с очила, топка, бяло кученце и кутия за събиране на дарения.

Дегизиран като никому непознат човек, Роналдо тръгна из улиците на Мадрид и направи невероятно шоу за минувачите в продължение на няколко часа.

ВИДЕО може да видите ТУК!

Социалният експеримент приключи със следните резултати – почти никой не разкри лицето, което стоеше зад маската, а малцина бяха тези, които се заиграха с героя. Един от тези малобройни минувачи бе малко детенце, което се удиви от виртуозните способности на португалеца с топка в краката. А след като играта между детенцето и Роналдо приключи, и маските паднаха. Нападателят показа истинското си лице и подари топката на момченцето, което гледаше в почуда.

След всичко това, множеството изпадна в екстаз и започна мигновено да прави снимки.