Сезонът за Кристиано Роналдо и Реал Мадрид завърши по-рано от очакваното след отпадането от Ювентус в Шампионската лига. Е, звездата на "белия балет" вече е във ваканция, която предвид статуса си на ерген, прекарва в бурни купони. Последният такъв обаче завърши с издънка за португалеца, който уринира по улиците на Сен Тропе и бе смъмрен от полицията.

30-годишният футболист бе забелязан при излизането си от ВИП-клуба Le Quai в ранните часове на понеделника, когато явно нуждата си каза думата и Роналдо използва улицата като тоалетна, с което привлече вниманието на местни полицаи, а и на фотографи, които със сигурност са били доволни от действието му.

Роналдо купонясваше в популярното заведение до 4 часа през нощта, а на излизане уринира пред сладоледен магазин в старата част на курортния град. Португалецът се опита да се скрие зад автомобил, но охранителите веднага го забелязаха и го накараха да напусне мястото.

Звездата на Реал Мадрид бе заедно с двама свои приятели, които го придружават във ваканцията му в курорта през последните дни. В деня преди инцидента с уринирането на обществено място, Роналдо събираше тен и ловеше бира от борда на луксозната яхта на Сър Филип Грийн, който бе поканил футболиста като гост.

Вижте снимки от уринирането на Роналдо ТУК!