Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че Иско ще играе в предстоящия шампионатен мач на „кралете“ срещу Ейбар.

Както е известно, след повиквателната, която получи младият полузащитник за националния на Испания, се появиха много коментари защо не получава повече шансове от Зизу.

„Срещу Ейбар играем у дома си. Знаем кои сме, но трябва да влезем концентрирани в мача. Ще бъде трудно. Всеки съперник идва тук, за да вземе нещо. Но не ме интересува противникът. Вълнува ме как ще играе нашият отбор. Нужно е да се върнем на победния път. Трябва да се раздадем от първата до последната минута“, започна Зидан.

„До момента нямаме загуба, а това позитивно. Но отново трябва да победим. Затова най-важното е да сме на 100% от началото до края“.

„Иско ще играе срещу Ейбар. Защото е добре и е важен футболист. Това го каза и националния селекционер. Той го повика именно заради това. Познавам качествата му и ми харесват. Тренира и няма оплаквания“, разкри Зидан.

„Доволни сме от играта, която показахме срещу Борусия Дортмунд, но не и от резултата. Смятам, че заслужавахме успеха. Винаги гледам мачовете на запис и мнението ми няма да се промени. Трябва да проодължим да играем по същия начин“, обясни още Зизу.

„Тони Кроос е голям професионалист. Много е силен. Каза, че може да играе на всеки три дни. Имаме късмет, че разполагаме с такъв състезател, с такъв талант. Върши работата си много добре“, допълни Зидан.

Реал Мадрид посреща Ейбар в неделя, 2 октомври, от 17.15 часа (българско време) на „Сантиаго Бернабеу“.