Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не вижда нищо страшно в това, че запалянковците на клуба понякога освиркват Кристиано Роналдо на "Сантиаго Бернабеу". Във връзка с това французинът си спомни за времената, когато се подвизаваше на терена.

"Освиркванията по адрес на Роналдо? Не проумявам това, въпреки че мен също са ме освирквали. Това е нещо нормално във футбола. Запалянковците искат много от играчите, а "Сантиаго Бернабеу" е особен стадион. Кристиано знае това и не се притеснява. Главното е, че се движим напред със задачите си", обяви Зидан.

„Разговарях с Кристиано, но по друга тема. Не съм говорил с него за периода, в който не може да вкарва. Искам да вкарва по два-три гола на мача, но не се притеснявам, че това в момента не се получава. Сигурен съм, че Роналдо ще премине през тази фаза и ще започне отново да вкарва“, добави треньорът на Реал Мадрид.

„Бензема, Бейл и Кристиано не са недосегаеми. Вече повече от половин година ме питате едно и също. Имаме трима феноменални футболисти. За мен те са много важни. За мен всички са важни и им предоставям достатъчно игрово време. Това е най-важно за мен“, каза още Зинедин Зидан.