През изминалия уикенд в клубния футбол имаше много спектакли и отлични постижения, но имаше и пълната противоположност. В любопитен материал Bleacher Report насочи своето внимание към онези играчи и треньори, които не се представиха на необходимото ниво и дори с представянето си подложиха отборите си на големи изпитания.

Емануел Еменике, нападателят на Фенербахче, сам поиска да бъде заменен при победата над Бешикташ с 1:0, след като бе бурно освиркан от собствените си фенове. Нигериецът реагира много гневно и свали екипа си, след като загуби топката. На почивката желанието му бе удовлетворено и Емануел Еменике бе сменен.

Стивън Джерард прекара по-малко от 40 секунди в игра по време на изключително важния мач срещу Манчестър Юнайтед (1:2). Кошмарният за лидера на Ливърпул момент дойде след почивката, когато получи директен червен картон, след като настъпи Андер Ерера.

Мануел Нойер и съответно Байерн Мюнхен претъпяха първа домакинска загуба през сезона. Виновникът за първото попадение при загубата с 0:2 от Борусия Мьонхенгладбах бе именно вратарят. Малко по-късно Пеп Гуардиола защити стража, като сподели, че той не е виновен за поражението, но самият вратар пое отговорността върху себе си.

Месут Йозил пропусна победата с 2:1 на Арсенал над Нюкасъл заради настинка, но проблемите на полузащитника дойдоха малко по-късно. След мача немският национал бе засечен да се „лекува“ в нощен клуб.

Карло Анчелоти изгуби голямото дерби на Испания – срещу Барселона. Реал Мадрид претърпя поражение с 1:2 на „Ноу Камп“. Голяма част от надеждите за първото място в Примера дивисион също си отидоха.

Гарет Бейл. Не само Карло Анчелоти, но и нападателят на Кралския клуб понесе голяма критика след мача. Дори колата на уелския национал пострада, след като фенове на отбора са вилнели след срещата. Автомобилът на Бейл бе уцелен с различни предмети, сред които и яйца. Колата на Хесе Родригес също пострада. Серхио Рамос се спря при феноветесе опита да разговаря с тях, за да престанат да обиждат съотборниците му.

Роберто Манчини и неговият Интер претърпяха поредно поражение, което изпрати тима на 10-о място. Тимът отстъпи на Сампдория, което може да струва скъпо на треньора.

Крис Рамзи. Ръководството на Куинс Парк Рейнджърс реши да гласува доверие на Крис Рамзи, който да води отбора. Тимът му обаче загуби с 1:2 от Евертън. Тимът му е заплашен от изпадане след петата поредна загуба.