Наставникът на Интер Валтер Мадзари призова своите футболисти да затруднят максимално клубния европейски шампион Реал Мадрид. Двата тима излизат един срещу друг в контрола, част от приятелския турнир Guinness Cup в Америка.

Въпреки че двубоят е приятелски, Мадзари вярва, че играчите му ще дадат всичко от себе си и ще запишат престижна победа над испанския гранд, който през миналия сезон спечели десетата си рекордна купа на европейските шампиони.

„Няма никакво значение, че в момента страдаме заради слабите си резултати през миналия сезон, аз искам да затрудним максимално най-добрият тим в Европа“, коментира Мадзари.

„Guinness Cup ще бъде истински тест за всички и ще ни даде върху какво да работим в предстоящите седмици. По време на тази фаза трябва да работим върху представянето си, а не толкова върху резултатите“, каза още наставникът на Интер.

„Нерадзурите“ са все още без новото си попълнение Неманя Видич, който е изостанал в подготовката си и в момента тренира индивидуално след трансфера си от Манчестър Юнайтед.