Реал Мадрид надигра безапелационно Интер с 3:0 в контролен мач, част от International Champions Cup в Азия. „Белия балет“ напълно разпиля състава на Роберто Манчини, от който единствен вратарят Самир Ханданович се представи на ниво.

„Нерадзурите“ заложиха на сериозен стартов състъв, в който попаднаха новите попълнения Мартин Монтоя, Жейсон Мурийо и Жофри Кондогбиа. Това обаче не им помогна особено и след добрите си първи минути, постепенно Интер сдаде инциативата.

Гарет Бейл имаше един от ранните шансове за испанците, след като с лекота се справи с Андреа Ранокиа. Неговият шут обаче премина покрай далечния ъгъл.

В 23-ата минута Ханданович спаси топовен шут на Кристиано Роналдо от фаул, а при последвалия корнер блесна с двойно спасяване срещу Иско и Хесе.

В 29-ата минута словенският национал вече нямаше какво да стори, след като Хесе получи подаване отдясно, финтира Мурийо и с шут от 7-8 метра в близкия ъгъл опъна мрежата.

През втората част Рафаел Варан покачи на 2:0 в 56-ата минута след много слаби изяви в отбраната на италианците. Интер не можа да изчисти добре центриране от ъглов удар, топката бе подадена към Лукас Васкес отдясно, а той сервира идеално ниско центриране за Варан, който шутира под плонжа на защитник.

Крайният резултат бе оформен от Хамес Родригес в 88-ата минута с брилянтно изпълнение от пряк свободен удар. Колумбиецът не се поколеба да шутира от около 30 метра фронтално срещу вратата и изпрати кълбото под дясната сглобка.