Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че е почти невъзможно нападателят на „балета“ Кристиано Роналдо да играе по-добре, от това, което показва сега. Това италианецът сподели преди срещата с Ливърпул на „Анфийлд“ от груповата фаза на Шампионската лига.

„Роналдо се намира във великолепен период. Почти невъзможно е да играе по-добре от това, което е сега. Концентрира се доста прецизно преди важните мачове, а това ни кара да очакваме много от него“, започна Анчелоти, който допълни: „В момента сме изцяло концентрирани върху мача с Ливърпул и никой не мисли за Барселона“.

Колкото до това какво смята за нападателя на „мърсисайдци“ Марио Балотели, Анчелоти коментира: „Познавам много добре Балотели. Той е играч, с когото трябва да внимаваме, защото притежава доста качества. Не бих могъл да сравня Балотели с Роналдо. Те са доста различни. Но Балотели се нуждае от време, за да разгърне пълния си потенциал в Ливърпул“.

Припомняме, че Реал гостува на Ливърпул в трети мач от груповата фаза на Шампионската лига тази вечер от 21.45 часа българско време.