Капитанът на Реал Мадрид Икер Касияс обяви за пореден път, че иска да остане в родния си клуб, и не иска да слуша други оферти. Той опроверга слуховете, че преговаря с Арсенал, преди отпътуването на Реал Мадрид за Торино, където утре "белите" играят с Ювентус в Шампионската лига.

"Реал Мадрид срещу Ювентус е истинска класика. Много атрактивен сблъсък. Имаме различни стилове на игра, така че няма да е лесно. Не мисля, че Атлетико и Ювентус си приличат по нещо. Юве се раздава във всеки мач от Шампионската лига и ще е много трудно да ги победим," коментира Касияс.

"Анчелоти върна усмивките на лицата на нашите фенове. Той ни донесе мечтаната Десета, която чакахме 12 години," продължи Икер. "2014-та като цяло бе магическа година за Реал Мадрид, с четири купи, нещо, което никой не бе постигал досега."

За бившия играч на Реал, и настоящ нападател на Юве, Алваро Мората, Касияс не спести добрите думи:"Мората е нападателят на бъдещето; той може да вкарва с двата крака, бърз е, има дрибъл и играе отлично с глава. Бъдещата 9-ка на Испания."

"Буфон е синоним на моето поколение, и пример за следващото. Той е олицетворение на всичко, което искат да бъдат вратарите," завърши Икер Касияс за своя колега на отсрещната врата.

Реал и Юве играят във вторник.