Кристиано Роналдо се завърна към тренировки с първия отбор на Реал Мадрид и се готви за реванша в Шампионската лига с Манчестър Сити.

Дни преди втората среща, Роналдо даде специално интервю за официалния сайт на UEFA.

В него той говори за Реал, и за усещането да играе в най-силния клубен турнир в света.

"За мен е привилегия да съм голмайстор в цялата история на Шампионската лига. Привилегия, и много щастие за мен," заяви Кристиано.

"Да спечеля Шампионската лига с Реал Мадрид беше прекрасно усещане, защото това е специален турнир, а да го направим в Лисабон, пред португалска публика, бе наистина специално," добави капитанът на иберийците.

"Всеки мач е различен, различно усещане, различни възприятия. Както казах, специален турнир, и затова носи различни емоции. Затова всеки мач в Шампионската лига ми е като първи.

В Реал победите са приоритет. Знаем, че задачата ни е трудна, но всичко е възможно. Щом Ман Сити са на полуфинал, значи има причина. Те са отличен отбор. Да победиш ПСЖ не е лесно, но те ги отстраниха. Имат много малко слабости," каза още той.

Роналдо не спести суперлативи за съотборниците си, като отчете обрата срещу Волфсбург на целия тим, а за старши треньора Зинедин Зидан заяви: "При него се чувстваме по-оценени. Знаем, че той се нуждае от период на адаптация, но нещата се случват бързо, и съм щастлив за него. Възхищавах му се като футболист, и сега като треньор. Той може да се задържи в Реал Мадрид."