Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан зарадва феновете на тима точно в навечерието на финала в Шампионската лига срещу Атлетико Мадрид. Той увери, че звездата на тима Кристиано Роналдо ще е титуляр в тази битка. 

Португалецът имаше мускулен проблем, заради който беше под въпрос за най-важната битка на тима му през сезона. Но той е преодолял болката и 24 часа преди съревнованието, вече е напълно готов. 

"Кристиано имаше дребен проблем в началото на месеца, но сега болките му бяха по-различни от тогава. Сега е 100% готов, но дори и да имаше някакъв лек проблем, той щеше да стисне зъби и да играе. Сега ще го ползвам като титуляр", сподели Зидан. 

Легендата на Реал може да запише интересно постижение, ако тимът му триумфира с трофея. Той го е печелил като футболист през 2002 г., като помощник през 2014 г., а сега има шанс да го стори и като старши треньор. 

"Да, сега ще е малко по-различно, ако спечеля, в сравнение с предишните пъти. Много съм щастлив от това, което ми се случва и което се случва с отбора. Не е лесно да се стигне до финала, но момчетата го направиха със страхотно представяне. Сега е време за черешката на тортата", сподели Зидан.