Съдбата на вратаря на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа изгежда ще бъде решена в близките 6 дни, твърди Marca. Според изданието евентуален трансфер на стража в Реал Мадрид е вероятно да се осъществи именно в този период, тъй като в събота „червените дяволи“ домакинстват на Тотнъм в срещата от първия кръг на Висшата лига.

Съгласно информацията на Marca нито Де Хеа, нито английският клуб, нито „кралете“ са наясно какво ще се случи.

Близки до испанския национал казват, че неговото положение е най-деликатно, защото той иска да играе за Реал, а след няколко дни трябва да брани вратата на Юнайтед.

От друга страна, от Marca твърдят, че „белите“ желаят да приключат сагата, колкото се може по-скоро. От испанския гранд не искат Де Хеа да играе официален мач за Юнайтед през настоящата кампания, а по-възможност да финализират трансфера му преди старта на сезона в Англия.

Неотдавна пък излязоха информации, че мениджърът на тима от Театъра на мечтите Луис ван Гаал е склонен да продаде Де Хеа на Реал.

Припомняме, че преди време се появиха слухове, че Серхио Рамос може да бъде използван като разменна монета в сделката за Де Хеа. Неназовани източници обаче разкриват, че има минимална вероятност това да се случи, с оглед на това, че Рамос поднови контракта си с Реал до 2020 година.