Юношите старша възраст на Лудогорец изиграха силен мач срещу надеждите на европейския колос Реал (Мадрид ) в мача на откриването на престижния международен турнир за купата "Младен Рамляк" в  Загреб. Първото полувреме "орлите" бяха равностойни на именития си съперник и почивката дойде при резултат 1:1, като през втората част испанците поведоха с 2:1 след дузпа. 

Срещата започна отлично за талантите на шампионите, които можеха да открият резултата още в 8-та минута. Никола Георгиев излезе сам срещу вратаря на Реал, но не успя да го преодолее. Испанците откриха в 16-та минута след разбъркване в наказателното поле и удар с глава на техен състезател. Само пет минути по-късно разградчани изравниха с попадение на Димитър Иванов. При преса от страна на играчите в зелено, той успя да се пребори за една топка, напредна и прехвърли вратаря на именития съперник.

През втората част надеждите на "белия балет" владееха повече топката и атакуваха масирано, а българите се бранеха и търсеха своя шанс на контраатака. Реал успя да отбележи втори гол след дузпа, а малко по-късно стигна и до трето попадение. В края на срещата Янислав Иванов преодоля бранител в бяло на фланга и стреля по диагонала, но стражът на испанците спаси.