Мениджърът на Тотнъм Хотспър Жозе Моуриньо коментира на брифинга преди дуела с Локомотив Пловдив в Лига Европа темата „Гарет Бейл”. Както е известно, циркулират информации, че уелсецът може да се завърне в клуба от Лондон под наем от Реал Мадрид, но Специалния тактично се измъкна от въпросите на английските журналисти по темата.

„Гарет Бейл е играч на Реал Мадрид и не искам да коментирам футболисти на други отбори. Не е моя работа да имам контакт с агенти на играчи, така че честно да ви призная – не искам да коментирам темата и играчи, които играят за други отбори”, коментира Специалния темата.

„Не коментирам хипотези и такива неща. Пак ще повторя – не искам да говоря за Бейл. Той играе за Реал и уважавам това. Дори преди Ман Юнайтед, аз опитах да го взема в Реал Мадрид, което не беше възможно, докато бях в Испания. Президентът явно обаче е следвал моите инстинки и моите познания и сезон, след като си тръгна, взе Гарет в клуба. Не е тайна, че го исках, дори и той знае. Не искам да говоря, защото е играч на Реал Мадрид”, заяви Моуриньо за Гарет Бейл.