Дублиращият тим на ЦСКА победи с 3:1 Балкан Ботевград в мач от Югозападната Трета лига в Панчарево. Победата за втория тим не дойде лесно, а тимът на Балкан оказа съпротива през по-голямата част от двубоя.
 
През първата част тимът, воден от Стамен Белчев, държеше повече топката и откри резултата след една многоходова комбинация в 26-ата минута. Капитанът Юлиан Илиев намери добре Теодор Апостолов, който  по прекрасен начин изведе Лъчезар Иванов зад защитата и по ефектен начин прехвърли вратаря на гостите с външен фалц - 1:0.
 
Гостите обаче успяха да върнат едно попадение до края на първата част и при резултат 1:1 двата отбора се оттеглиха на почивка.
 
През второто полувреме ЦСКА продължи да бъде по-активният от двата тима. В 66-ата минута Илиан Антонов се пребори за една топка с двама противникови футболисти в наказателното поле, нахлу с дрибъл отдясно и намери с остър пас Георги Чорбаджийски, който не сбърка отблизо за 2:1.
 
В добавеното време на срещата ЦСКА стигна и до трети гол. При контраатака Васил Каймаканов се отскубна от защитата на гостите, напредна и вратарят на Балкан го събори пред наказателното поле. Съдията изгони стража на гостите Николай Николаев, а от фала капитанът Юлиан Илиев с плътен изстрел по земя отбеляза за крайното 3:1.