Бившият мениджър на Тотнъм Хари Реднап смята, че Маурисио Почетино би отказал на Манчестър Юнайтед, ако получи предложение да поеме "червените дяволи".

Според него аржентинецът трябва да остане начело на "шпорите", тъй като в момента няма клуб от Англия, който да му предложи нещо повече.

Според 72-годишният специалист само Реал Мадрид би могъл да изкуши Почетино..

"Вижте, той е мениджър на клуб от Лондон - страхотно място за живеене. Сигурен съм, че получава цяло състояние. Клубът притежава страхотна база, изключителен стадион и великолепни играчи. На какво по-добро място може да отиде?"

"Ливърпул не го иска, те имат Юрген Клоп. Пеп Гуардиола е в Манчестър Сити - и те не го искат. Добре, ако Реал Мадрид го покани, може би ще иска да отиде в Испания. Той е от Аржентина, така че няма да има проблем с езика, а в Мадрид е много приятно място за живеене. Ще бъде трудно за него да отклони такова предложение", каза Реднап.

"Къде другаде може да отиде? Манчестър Юнайтед? Може би, но Почетино не е глупав и знае, че там тече много дълъг възстановителен процес. Манчестър Юнайтед даде работата на Дейвид Мойс, който се справи чудесно в Евертън. След това я дадоха на Луис ван Гаал, който е един от най-добрите треньори в света. След това поканиха Жозе Моуриньо, който е спечелил всичко, което може да се спечели. Но дори те не успяха да променят нещата. Сега и Оле има затруднения. Поч не е глупав. Той знае, че този процес е дългосрочен и може да отнеме години", заяви Хари Реднап.