"Човекът в кадър" - Кирил Евтимов, който симпатизира на Челси, изгледа победата на лондончани с 3:0 на "Стамфорд Бридж" срещу Малмьо в двубой-реванш от 1/16-финалите на Лига Европа. "Сините" от Лондон продължават напред в надпреварата, а Кирил се срещна с мениджъра на тима Маурицио Сари и централния нападател Оливие Жиру.

Разбрал, че е почитател на червеното вино Евтимов е обещал при предишната си визита на "Стамфорд Бридж" да донесе българско такова на италианския специалист.

Видимо доволният Сари с радост е приел подаръка на Кирил, който спазва традицията да подарява българско вино на всеки от мениджърите в Челси. Бургазлията е дал указания на Сари да пийне чаша вино преди мача с Ман Сити в неделя, за да може по този начин да избистри печешившата стратегия за предстоящия финал на "Уембли".

Дали визираният подарък от България ще бъде на кадем и ще донесе късмет на Маурицио Сари и водените от него футболисти, предстои да разберем?  Не малко са спекулациите, че Маурицио може да не се задържи на поста си в гранда от Лондон за следващия сезон и финала за Купата на Лигата се явява важен тест за специалиста.