Съпругата на Уейн Рууни Колийн и децата им станаха част от знаменателния за нападателя момент в четвъртък вечерта. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед беше изпратен подобаващо в последния си двубой с екипа на националния отбор на Англия.

Уейн Рууни сложи капитанската лента за последен път, както и екипа с номер 10, който носеше дълги години.

32-годишната Колийн се присъедини към празника, като доведе и четиримата синове на Уейн Рууни – Кай (9 години), Клей (5 години), Кит (2 години) и Кас (9 месеца). Щастливото семейство позира на терена на „Уембли” в специалния за нападателя момент.

Бившият капитан на „трите лъва” светеше, докато беше в компанията на своите наследници. Уейн Рууни изигра последния си двубой с екипа на Англия срещу САЩ. Това беше и мач номер 120 за футболиста с националния екип. Той има 53 гола зад гърба си, а с това постижение е голмайстор номер 1 за отбора.

Четиримата синове на Колийн и Уейн бяха очарователни със специалните фланелки на „трите лъва”, в подкрепа на Рууни. За да направят истинско впечатление, на гърбовете си имаха изписани номер „120” и „Татко”. Момчетата гледаха със страхопочитание заобикалящата ги среда, докато минаваха по терена заедно с баща си. Уейн Рууни получи много аплодисменти и специален плакет от Футболната асоциация на Англия. Отборът дори направи шпалир за своя капитан.

Уейн Рууни в последния си мач за Англия

източник: Gulliver/GettyImages

В същото време съпругата на Уейн Рууни беше ослепителна, със съвсем малко грим, но достатъчно стилна за една подобна вечер.

Мачът срещу САЩ имаше и благотворителна цел. Фондацията на Уейн Рууни ще разпредели средствата събрани от звездната нощ.

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Евертън обяви своето оттегляне от националния тим преди 15 месеца. Последният мач на Рууни, преди сбогуването срещу САЩ, беше преди две години при успеха с 3:0 над Шотландия. Последният му гол е от поражението с 1:2 от Исландия на Евро 2016.

Англия победи с 3:0 САЩ в контролната среща, а нападателят влезе в игра в 58-ата минута на двубоя на „Уембли”.

33-годишният Уейн Рууни в момента е играч на Ди Си Юнайтед в Мейджъл Лийг Сокър и все още има какво да покаже на терена.

Англия вкара 3 на САЩ в последния мач на Рууни, двама с дебютни голове