През живота на футболиста Самир Насри може и да са минали много жени, но една от тях е оставила сериозно отражение. Красавицата Шанина Шейк е един от ангелите на „Виктория сикрет”.

Австралийският модел на бельо има екзотично излъчване, което не може да остави безучастен нито един ценител на женската красота.

28-годишната дама е с пакистански корени от страна на своя баща. Майката на Шанина има литовски и астралийски произход. Започва да се занимава с моделство още на 8 години. Снима се като дете в телевизионни реклами, добра ученичка е, и дори е приета в ускорена програма, завършвайки година преди съучениците си.

Шанина е възпитана в мюсюлманската религия, въпреки това семейството й приема с разбиране професията й.

„Баща ми е много отворен към моята работа, приема я с разбиране и е благодарен заради жената, в която съм се превърнала. Аз съм изтънчена и почтена дама. Имах сериозно възпитание и страхотен начин на живот с брат си”, споделя за живота си красавицата.

Големият дебют на Шанина е през 2009 година на седмицата на модата в Ню Йорк. От 2011 година обаче е част от голямото семейство на ангелите на „Виктория сикрет”.

През лятото на 2017 година тя влиза в полезрението на футболните фенове, като приятелка на футболиста на Манчестър Сити тогава Самир Насри. За съжаление на всички привърженици, тя не се задържа дълго с обятията на играча, за да може да се появи по стадионите на Острова като футболна съпруга.

Екзотичната й красота е заливала кориците на най-големите световни списания, сред които  Cosmopolitan, Cleo, Vogue, Harper's Bazaar.