Ръководството на Манчестър Юнайтед изпитва някои съмнения за това трябва ли да привлече нападателя на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, твърди Sky Sport. Както е известно, по-рано се появиха слухове, че футболистът иска да си тръгне от испанския шампион, огорчен от отношението към него.

As: Роналдо се чувства предаден, Моуриньо ще се облажи 

Според информацията шефовете на клуба от Острова се двоумели, тъй като инвестицията в подобна сделка би излязла доста солено на „червените дяволи“. Те вземали предвид факта, че петкратният носител на Златната топка скоро ще навърши 33 години и също така не пропускали и това, че от Кралския клуб не биха се разделили със звездата си за по-малко от 100 милиона евро. Отделно запознати казват, че ако португалецът се завърне на Театъра на на мечтите, ще поиска годишна заплата не по-малка от 50 милиона евро.

Това поставя английския гранд в доста деликатна ситуация и е възможно манчестърци да се отдръпнат от първоначално афишираните си намерения.

Cadena Ser: Реал готов да размени най-голямата си звезда за Неймар

Роналдо вече игра на „Олд Трафорд“ в миналото. Именно от там започна възхода му към големия футбол. Той бе част от тима от 2003-а до 2009-а година, когато пое към „белия балет“.

В момента обаче големият лидер не изживява най-силния си период при „лос бланкос“. От началото на кампанията в Ла Лига нападателят има едва 4 гола, реализирани в 14 мача.