Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау предупреди Бруно Гимараеш и Александър Исак да не се занимават с клубовете, които ще опитат да ги привлекат през лятото.
Бразилският халф Гимараеш беше свързван многократно с преминаване в Пари Сен Жермен през последните месеци, докато шведският нападател Исак, който тази седмица беше номиниран за Играч на годината във Висшата лига и Млад играч на годината, е цел на Арсенал и Тотнъм.

Попитан дали очаква и двамата да останат на стадион "Сейнт Джеймсис Парк" през следващия сезон, мениджърът на "черно-белите" отговори: "Да, смятам, планирам те да бъдат тук. Да, нагласата ми е те да са в състава."

Исак е в добра форма и вече е с 24 реализирани попадения в шампионата до момента. 

"Подписахме с него, защото знаехме, че е млад и искахме да развием таланта му и да му дадем възможност да покаже какво може да направи. Това беше нещо дългосрочно. През тази година го видяхме да процъфтява. Стремим се да изградим състав и наистина успешен отбор. Не искаме да продаваме най-добрите ни футболисти. Това е изключително важно за нас. Ще ни дръпне значително назад, защото ще трябва да започнем отначало. Няма причина да продаваме някого от сегашния ни състав", каза още Еди Хау пред медиите в петък.

Утре Нюкасъл е домакин на Брайтън. "Черно-белите" се намират на шесто място в класирането във Висшата лига.

БТА