Собственикът на Челси Роман Абрамович е започнал преговори за нов мениджър на отбора. Той разговаря с клубната легенда Франк Лампард на... борда на луксозната си яхта "Еклипс", която е оценявана на 380 млн. паунда. 

Бившият полузащитник на "сините" е на почивка във Франция. И за да не я прекъсва, руският милиардер дошъл с плавателния съд в Сен Тропе и поканил любимеца на феновете на лондонския клуб да преговарят сред най-големия възможен лукс. 

Всъщност, Абрамович и Лампард нямат какво толкова да уточняват, защото клубната легенда на Челси е изразил готовността си да поеме отбора още преди тази среща. Голямата пречка е, че все още има договор с тима от Чемпиъншип Дарби Каунти, който изведе до плейофите, но не и до място в Премиършип. 

Босът на "овните" Мел Морис обяви, че ще играе твърдо и няма да пусне мениджъра на тима си без пари. Той иска "няколко милиона" като компенсация за успешния си специалист и няма намерение да отстъпва. Затова Абрамович трябва да се срещне с него, а не толкова с Лампард, с когото нямат детайли за уточняване. 

Мениджърският пост на "Стамфорд Бридж" е свободен след напускането на Маурицио Сари, който пое Ювентус. Освен Лампард, друго име не се споменава за тази работа, така че Абрамович явно има едно-единствено желание.