Една от бившите звезди на английския футбол Пол Гаскойн продължава да има сериозни проблеми с алкохола. Въпреки че неколкократно мина рехабилитация в клиника за лечение на зависимости, той явно не е преодолял тази слабост. 

Последният случай с него е от ресторант в Борнемут, където се напил до козирката и започнал да прави ексцесии. За негов късмет в заведението бил треньорът Хари Реднап, който вечерял със съпругата си и взел под контрол ситуацията с Газа. 

Той поканил пияния бивш футболист на масата си и го накарал да изяде няколко порции китайска храна, за да дойде малко от малко на себе си. Гаскойн го сторил, поизтрезнял и Реднап го качил в колата си, за да го заведе до мястото, в което бил отседнал. 

Според очевидци на случката, Гаскойн станал за срам с поведението си, но в крайна сметка се отървал и от още по-голям резил заради намесата на 72-годишния треньор. В момента Газа има нова жена до себе си и феновете му се надяваха тя да промени живота му и да му помогне да се пребори със зависимостта си към алкохола, но явно нещата не стоят по този начин.