Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан използва леко нецензурен израз, за да опише тежкото положение откъм селекция, в което се намира. Френският специалист призна, че му предстоят трудни решения за последните два мача през сезона.

Зизу: Роналдо е готов на 120 процента, това ме устройва

Тази вечер „белия балет” гостува на Виляреал в последния кръг от първенството в Ла Лига, а на 26-и май е финалът срещу Ливърпул в Шампионската лига. По думите на Зидан неговият проблем е породен от факта, че… контузените Даниел Карвахал и Кристиано Роналдо подновиха пълноценни тренировки.

„Разполагам с 24-има здрави футболисти и съм пре***н”, заяви Зизу. „Съжалявам, но не мога да намеря по-подходяща дума, защото ще има играчи, които ще останат в Мадрид и няма да пътуват с нас за последните два мача. Това е най-тежката част от моята работа.”

Зидан: С радост ще говоря за Неймар след 10 дни

„Би било нещо огромно отново да спечелим Шампионската лига. Това би означавало превди всичко, че работата, която вършим тук, е добра и сме предали до играчите посланието, което сме искали. Играчите са гладни за успехи и го показаха”, допълни още Зидан.