След седмица Реал Мадрид ще изиграе първата си официална среща за новия сезон. Съперникът ще е Айнтрахт Франкфурт, а мачът - финал за Суперкупата на Европа. Треньорът на "кралския" клуб - Карло Анчелоти афишипа, че отборът му ще се бори за всичките възможни трофеи през сезона. 
 
"Въпреки че имаме някои недостатъци в сравнение с Айнтрахт, който започва по-рано сезона, ще играем за победа. Гледаме напред. Победите от миналия сезон ни дават увереност, но трябва да се концентрираме върху следващите срещи. През новия сезон ще има 6 трофея и искаме да се борим за всички тях", каза италианският специалист пред сайта на УЕФА.
 
Той смята, че новите попълнения Рюдигер и Чеамени са сред най-добрите играчи в света на своите постове и двамата ще повишат качеството на отбора.
 
"Готови сме, във форма сме. Трябва да оставим радостта и задоволството от миналия сезон и да се позволим на някой да заеме мястото ни. Това е най-голямата мотивация, за да продължим да печелим.
 
Рюдигер и Чуамени са между най-добрите играчи в света на техните постове. Тяхното качество увеличава физическия и технически капацитет на отбора ни. Остава те да се адаптират към отбора и той да свикне с тяхното присъствие. Да не забравяме, че тримата, които напуснаха - Бейл, Марсело и Иско, писаха историята на този клуб в последните години. Надяваме се новите да повторят техните успехи", добави Анчелоти.