Гарет Бейл иска да изкара цялата си кариера в Реал Мадрид, въпреки завръщането на Зинедин Зидан като мениджър. Това твърди агентът на нападателя Джонатан Барнет.

Според специалист, славещ се с информации от кухнята на испанския гранд, назначаването на французина е "лоша новина" за уелския национал, защото Зизу "не иска да работи с Бейл”.

„Бейл е много щастлив в момента, но ще видим какво ще се случи”, сподели многозначително агентът.

Запитан, дали клиентът му ще остане в Реал Мадрид, Барнет отговори: „Да, защо не? Той иска да остане през цялата си кариера в Реал Мадрид и ако не успее, ще говорим отново.”

„Бейл ще разговаря с г-н Зидан, след това ще видим какво ще се случи до края на сезона. Гарет иска да играе по един начин, а Зидан искаше той да играе по друг. Това беше причината за казуса и след известно време нещата се влошиха.”

„Ако оставите Гарет да играе по начина, по който той иска, след поредица от мачове можете да го видите точно там, където е Кристиано Роналдо. Той все още притежава талант.  Гарет е много силен. Той има воля и не се интересува какво пише в пресата. Подиграването не е нещо, което ще го притесни”, допълни още агентът.

„Вижте неговия рекорд, какво е спечелил и как е играл. В идните години тези хора, които го критикуват, техните деца ще гледат головете му и ще си казват: "Какъв прекрасен играч”, допълни още Джонатан Барнет.