Президентът на Олимпик Лион Жан-Мишел Олас потвърди, че двете звезди на „хлапетата” Набил Фекир и Танги Ндомбеле по всяка вероятност ще напуснат отбора през това лято. Въпреки това босът на френския тим потвърди, че техен трансфер би станал факт, само ако някой отбор предложи желаната от борда сума.

Полузащитникът Фекир е свързван с трансфер в европейския клубен шампион Ливърпул от една година насам. Твърденията дори са такива, че Фекир е позирал с фланелката на отбора и е дал интервю, но в сетния миг при медицинските прегледи се е появил проблем в коляното, който в крайна сметка парира сделката през лятото на 2018-а година.

Ндомбеле пък е ключова фигура в Лион, откак пристигна от Амиен през 2017-а година. Той е свързван с трансфер при финалиста в тазгодишното издание на ШЛ Тотнъм, а в интервю за френска медия в неделя сподели: „Кой не е заинтересован да премине в голям клуб”?

„Предпочитанията на двамата са да преминат другаде. Ние сме отворени за дискусии, но към сега нямам новини. Изчакваме за акуратни оферти в близките дни, но сега няма нищо. Нищо не е решено за Танги Ндомбеле. Имаме оферти за него, но те не са релевантни на стойността, която той има”, коментира президентът Олас пред авторитетното френско издание L’Equipe.