В четвъртък отборът на Реал Мадрид се раздели с наставника Зинедин Зидан. „Белите“ вече търсят заместник на французина, но изглежда, че ще се разминат с основния претендент за поста на Зидан - Масимилиано Алегри, който е избрал да се завърне в Ювентус.

Италианецът беше считан за сигурен наследник на Зизу на „Сантиаго Бернабеу“, но според журналиста Джанлука Ди Марцио късно снощи се е договорил с бившия си клуб от Торино.

При тази ситуация президентът на Реал Флорентино Перес ще се насочи към други специалисти. Според „Deportes Cuatro“ сред възможните опции са Раул Гонсалес, Антонио Конте, Маурисио Почетино и Йоахим Льов.

Досега Раул беше начело на дубъла на „кралете“ и е предпочитаният избор на феновете, но няма нужния опит, тъй като никога не е водил първи отбор.

Почетино пък е пред сензационно напускане на Пари Сен Жермен, след като се говори, че е получил оферта да се завърне в Тотнъм. „Mundo Deportivo“ пък пише, че аржентинецът е новият фаворит да замени Зидан в Реал Мадрид.

В същото време Йоги Льов остава без клуб след края на UEFA EURO 2020, на което за последно ще изведе германския национален тим. Конте пък е без отбор от снощи, тъй като се раздели с Интер.